Rendelés/Vételár

Amennyiben az Ön által rendelt termék nincs készleten, a szállítási határidőről e-mailben informáljuk.

Gravírozás és egyedi igények szerint készülő termékek esetén e-mail-ben egy látványtervvel kiegészített árajánlatot küldünk, melyek elfogadása esetén véglegesítjük csak a megrendelést.

Áraink a szállítási költségeket NEM tartalmazzák. (Szállítási költségek: ld. "Szállítás" menüpont.)


Fizetés

A fizetés banki átutalással vagy készpénzes utánvéttel történhet.

Banki átutalás esetén, azt követően küldjük a csomagot, miután az átutalt összeg számlánkon jóváírásra került (előre utalás).

Banki átutalás esetén csak a szállíthatóságot visszaigazoló e-mail után történjen az utalás. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron, kérjük NE UTALJON.
Ha a kívánt termék éppen nincs raktáron, és a fizetés már megtörtént, akkor e-mailben történő utólagos egyeztetést követően, annak megfelelően járunk el.

Készpénzes utánvét esetén, a pénzt az áru átvételekor, a szállítás módjától függően (ld. "Szállítás" menüpont) a futárszolgálat munkatársának kell átadni.

Számlaigényét kérjük a megrendeléskor jelezze. Amennyiben ez véletlenül elmarad, utólag e-mail-ben, az "info@egyedileg.hu" e-mail címre is küldhető.


Garancia

Az általunk forgalmazott termékekért garanciát vállalunk.

A hibás- ill. a szállítás során megsérült terméket díjmentesen kicseréljük, ill. ha erre nincs lehetőség, akkor a vételárat visszafizetjük.

Utánvétes csomagot nem veszünk át.

A garanciális problémákat a "Kapcsolat" menüpontban, e-mailben jelezheti felénk.


Adatvédelem

Minden, a számla kiállításához ill. a megrendelt áru kiszállításhoz szükséges személyi adatot bizalmasan kezelünk, és illetéktelen fél részére ki nem adunk.

Az adatvédelem tekintetében az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII törvény szabályozásai ill. az EU 2016/679 (GDPR) rendeletében foglaltak a mérvadók.

 A jelen szabályzatban nem tárgyalt kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény- ill. az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII törvény szabályozásai mérvadók.